fredag 11 juni 2010

Glitter mon amour

Blogger, som sidan numera heter, har skapat ett gäng olika bakgrundsmallar att välja och vraka mellan. Och jag får ännu en möjlighet att frossa i färg och visa på min totala brist på smak. Trots att jag redan har en header med glitter och färg vill jag envist välja en glittrig bakgrund också, för de är ju så fina!
Det hjälper inte att jag försöker kompromissa med mig själv med löfte om att byta skrivbordsbakgrund till något hysteriskt multicolorsprakande knarkmönster med extra krimskrams - när det nu finns möjlighet att mixtra med den tidigare så simpla bloggdesignen så måste möjligheten tas. Och när det nu finns så många olika mörka bakgrunder med exploderande färger och glitterregn, så vore man allt bra hårdhjärtad om man kunde motstå dem.
Tills vidare får det glittra i guld på min blogg. Då har jag ändå varit snäll. Och jag vet att det kanske inte ser hundra ut, men det får bli ett senare problem.
Lämna gärna kritik, men försök att inte vara för hård...

3 kommentarer:

 1. Det är ganska snyggt. Tycker jag, ser inte så stora fel med det.. fast det känns ovant med mörkt, och för egen del gillar jag inte så mycket att ha mörka designer (det är så typ.. det enda man kan välja på oftast gällande produkter riktade till killar och killgrejer..). Glittret är fint.

  SvaraRadera
 2. Just det, nu kom jag på det där som jag också skulle skriva.. vart har loggan tagit vägen? Jag ser den inte.

  SvaraRadera
 3. Tack :) Vissa saker passar mindre bra ihop, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, jag kan ju inte html eller vad det heter. Heh.
  Jag älskar mörkt. Mörka färger är absolut min grej, inte minst svart.
  Loggan? Vad menar du?

  SvaraRadera