tisdag 22 december 2009

Fula män och sköna kvinnor

Now I am going to write about something that I faktiskt vet någonting om, känner, är säker på och vågar säga rakt ut med all ilska jag känner. Bra.
Jag tänker skriva om skönheten i manliga/kvinnliga kroppar.

Jag vet inte hur många gånger jag har hört folk säga att kvinnor har så vackra mjuka kroppar, och att de är mycket mer attraktiva än mäns kantiga hårda kroppar.
Ofta hör man just kvinnor själva säga sådant, liksom erkännande att de rentav skulle kunna idka erotisk samvaro med en kvinna - den kvinnliga kroppen är ju så tilltalande att inte ens en heterosexuell kvinna kan låta bli att sukta lite efter den.
Och såklart blir det till en allmän sanning.
Inte sällan är det heller män som säger att mäns kroppar inte är mycket att ha ur estetiskt perspektiv, kvinnokroppen är ju den fulländade, modersfamnen, blomman, gudinnan, erotikens hamn medan manskroppen är till för att arbeta och jaga.

Med detta i bakfickan ser alltså modellen ut så här:
Kvinnor är vackra (och skall så förbli, kosta vad det kosta vill), alla kan attraheras av en vacker kvinna för så har naturen bestämt det. Män är inte mycket att hänga i julgranen och tänder man (dvs kvinna) på en man så är det för att han är snäll, trevlig, romantisk, charmig, ger en blommor och choklad och hela konkarongen (det luktar lite gammal "släppa till"-mentalitet) och det uppväger deras anskrämliga yttre.

Här kommer kanske bögarna in i bilden, och en bög är en man, dvs en riktig, stark sexualitet (den som kvinnor ju saknar) - en man som tänder på en man, vad bevisar det? Att mäns kroppar har något ändå som kan få folk att tända till?
Och om en man kan attraheras av en man bara för hans kropp, vem vet om inte kvinnor kan det då också? Och det vore ju fullkomligt revolutionerande när vi nu gemensamt kommit överens om att män är fula och kvinnor är vackra.
Isåfall faller ju hela modellen som jag just ritat upp. Tack för det.

Herregud, vad hade vi gjort utan bögarna. Förlåt, och flatorna och transorna och allihopa såklart.

Nej, stoppa upp er jävla fördomsfullhet i röven redan idag, jag ber er. Hej då, hej då, hej då, hej då!

1 kommentar: