söndag 9 oktober 2011

En liten rapport.

Det har hänt en del.
Haha. Låter som att mitt liv förändrats på det stora. Jag menar bara precis vad jag säger: en och annan sak har försiggått i min tillvaro.
Jag vill dela med mig lite av några händelser som jag tycker har varit intressanta.

Igår var jag på överraskningskalas. Min farbror var sextio år och det var en hel del folk, tårta och musik. Jag hörde Incestvisa för första gången. Hundarna lekte som galna i timmar. Vackert. Jag gav bort några av mina många pås-klämmor (nån present måste man ju ha).
När folk frågade hur jag mådde sa jag "bra" och det kändes inte ett dugg som att ljuga. Det var skönt. Jag mådde faktiskt bra helt enkelt. Nu vill jag förtydliga att jag inte brukar gå runt och må uselt, det är bara det att den där frågan besvärar mig alltid annars.

På vägen hem var det jag som körde. Jag är rätt bra på det där. Snart ska jag börja på körskola. Vi tog upp en liftare. Han kom från Tyskland och hade inte sett några älgar, däremot björnspår i en trädstam. Han var vegetarian och gillade att yoga vid sjöar, spela didgeridoo och tälta i minusgrader. Typiskt backpackare och liftare va! Trevlig kille.
Killen fick sitta bak med hunden Harry, i sätet där bältet inte fungerar. Efter halva körandet plockade jag fram och satte på mig mina glasögon. Pappa förklarade på engelska att jag är halvblind utan dem. Haha! Nej. Jag fick förklara mig.
Vilket äventyr va.

Jag vill även berätta att jag den senaste veckan har lagt mycket av min tid på att läsa böcker. Det är lite av en hobby, kan man säga. Eller kanske meningen med livet, om man vill vara sån. Den tid jag i vanliga fall lägger på att söka jobb... Jobbsökandet har känts otroligt avlägset och ointressant på sistone, jag tror det beror på att jag bestämt vad jag ska göra till våren och hunnit gå på två arbetsintervjuer på en vecka. Jag hoppas hårt på dessa och att de ska rädda mig från hopplösheten, sysslolösheten, meningslösheten, värdelösheten, oerfarenheten, pengalösheten samt såklart tvånget att skriva hurtiga brev om min egen fejkade förträfflighet till människor som får femtio likadana brev om dagen och därför aldrig väljer just mig.

Så är läget. Jag återkommer när jag har något på hjärtat.

1 kommentar:

  1. Ja jag får tacka för en trevlig utflykt, och precis som du skriver så gick körningen felfritt.
    Fadern

    SvaraRadera