tisdag 14 februari 2012

Rapport

Jag har tappat greppet, för jag har inte tid och ork och allt är lite mer förvirrat än vanligt.
Min Låda var en bra idé, men nu ligger viktiga papper på hög - förvisso samlade på ett ställe - utan att någon tar itu med dem. Kanske ligger där en räkning. Jag har inte svarat på mejl. Igår när jag hade handlat var det ingen av oss som packade upp påsen. Den har stått över natten och är fortfarande ouppackad i köket (nej, innehåller inte glass eller dylikt, lyckligtvis).

Kanske använder jag mig av mina ursäkter för att slippa ta itu, för att kunna skylla på omständigheter när problemen hinner ikapp mig.

Men om man tittar på mitt liv ser det ut så här:
Jag jobbar mellan fem och sex dagar i veckan. Ofta nio timmar om dagen. Varje tisdag håller jag i en skrivarcirkel. Med jämna mellanrum får jag uppdrag att skriva reportage eller recensioner för Hallandsposten.
Utöver arbetena är det meningen att jag ska plugga upp mina betyg (eller, jag har inga betyg, jag ska skaffa dem) i Matematik B och Naturkunskap B.
Sen har jag ett hushåll att sköta. Mat ska lagas, disk ska diskas, kläder ska tvättas och sorteras.
Det vore bra om jag också tog mig tid och ork att ställa upp i styrelsen för Världsbutiken, umgås med vänner och motionera.
Jag har alltid varit dålig på att få saker gjorda och ta initiativ. Det blev inte bättre för att jag skaffade fler sysselsättningar.

Jag har tagit mig vatten över huvudet.

1 kommentar:

  1. Oj. Jag tycker det låter som att du borde sålla. Skippa och dra ner på vissa av sakerna?

    Du arbetar ju verkligen mycket nu, för övrigt.

    SvaraRadera