måndag 11 januari 2010

2010 års första riktiga måndag

Nu är jag tillbaka på min plats i Skåneland och jag har börjat acklimatisera mig.
Idag fick Sara brev från Lars. Jag skrek och hoppade jämfota. Det gäller att passa på när man har en riktig Idolidol. Han har väldigt snygg handstil.

Spisen fungerar fortfarande inte, har jag precis tagit reda på. Skoj.
Tandborsten skulle må gott av att bytas ut, men tandkräm har jag så att jag kan gödsla med den. Det är billigare att flyga än åka tåg till Prag, vilket är synd på många sätt.

Idag har jag skrivit en text som X i klassen fick läsa (för att vi skulle jobba 2 och 2), och det kändes inte alls bra för det var en nerslafsad text som inte var så värst bra men desto mer privat och utlämnande. Efter det kände jag mig lite låg.
På lunchen hade vi dock ett litet smsmaraton. Jag och tre andra frågade Eniros Frågavadduvill-tjänst "vem är jag?"
Enligt någon anonym person i andra änden är jag "en av få människor i världen som kan kalla sig för guddomlig." Jag skall också tycka om majs, örhängen och att rulla mig i stjärnglans, vad nu det innebär. Sist men inte minst så kommer jag antagligen sluta som en av världens fränaste människor. Allt detta enligt 118 800.

Jag lyssnar på Detektivbyrån, vårterminen har börjat.
Och bilden ovan föreställer en möjlig (möjlig? möglig menar jag) citron som låg på mitt skrivbord och väntade när jag kom hit (som nåt slags symbol för hur länge jag varit borta).

4 kommentarer:

 1. Och så typiskt för Göranssons det här med den mögliga citronen .-)

  Såna ser jag ofta på arbetsbänken, må du tro ...

  SvaraRadera
 2. Kanske ett släktdrag, sådana citroner kan jag också känna igen.

  Pappa

  SvaraRadera
 3. en möjlig citron hihi fint. och rolgit med de där. 118 800's svar. det var konstigt, vad grundar de det på. undra om de sökte på ditt nummer och hittade nåt om dig. de måste väl svara så gott de kan! då kan de väl inte svara att du gillar majs och örhängen, om de inte hittar sån fakta om personen som messar från nr 12819281481241283792837. ?++ eller.?

  SvaraRadera
 4. vad lustigt att fyra personer kommenterat den mögliga citronen på bara några timmar. bra jobbat!
  elisabet (och pappa): ja, man vill ju föra arvet och traditionerna vidare. sånt är viktigt i vår släkt som du ju vet :)
  embla: kanske inte möjlig som föda... "guddomlig" var eniros eget lilla stavfel som jag valde att inte korrigera. det tyder väl om inte annat på att de som "sitter inne med svaren" där inte är helt gudomliga :P
  annie: jag skulle tro att det är väldigt olika beroende på vem som svarar. gissar att den som skrev om mig mest drog till med något och slängde in lite smicker för att göra mig nöjd ;) men jo, de sitter nog och snokar runt för att få lite info att utgå ifrån också. vore coolt att jobba där (var det nu är). leka gud liksom. eller guds lilla hjälpreda snarare.

  SvaraRadera